Kampanjer

En garanterat bra vardag!

Vill du också äta bättre för både dig och miljön men tycker det kan vara lite knepigt att veta hur? Vi vet att det tar tid att förändra vanor och att bryta vanemönster. Därför tror vi på små och enkla förändringar i vardagen som kan göra stor långsiktig skillnad. Vi på Garant vill inspirera och guida till en mer hållbar konsumtion och visa att det faktiskt inte behöver vara särskilt krångligt att laga goda rätter som är bra för både vår hälsa och miljö.

En garanterat bra vardag!

Bra val just nu!

För att haven ska fortsätta må bra måste vi äta mer hållbart och mer varierat. Vi är många som väljer torsk och lax av gammal vana, men faktum är att det finns massvis med goda alternativ som är både prisvärda och hållbara. Därför vill vi nu hjälpa till att bryta vanor, välja rätt fisk och äta mer ovanliga arter.

Bra val just nu

Killar med fisk

Dejta med hjälp av vår senaste nyhet i frysdisken!   Visste du att killar som håller i en fisk uppfattas som extra attraktiva ... som poserar med en fisk är mer attraktiv än samma man utan. Men kanske är det ännu mer attraktivt att posera med hållbart fångad

Killar med fisk

Middagstricket

Ibland vill man äta gott utan att laga mat i evigheter. Och ibland har man ingen aning vad man ska laga till middag. Med vårt nya sortiment hjälper vi till med nya idéer, förberedelser och lagandet så kan du spendera mer tid på annat och att njuta av måltiden. Våra nya spännande färdigrätter är nyttiga, bra, hållbara och goda. Helt enkelt bra mat på bordet snabbare. Vi kallar det för Middagstricket!

Middagstricket

Frysta basvaror

När svenskar öppnar dörren till frysen möts nog de allra flesta av samma syn: Pizza, rostbröd och fiskpinnar. Om de rotar vidare hittar de nog ett glasspaket eller två och någon matlåda. Inspirationen finns helt enkelt inte där. Matglädje och smakrikedom är inte något vi lärt oss förknippa med minusgrader. För oss på Garant är frysen mer än ett förvaringsutrymme. Det är en plats där stora saker kan bo och en möjlighet att vara lite smartare i vardagen - både vad gäller matlagning och miljö.

Frysta basvaror