Recept
Stompad potatis med parmesan, persilja och olivolja
Stompad potatis med en italiensk twist! Grovt krossad potatis med olivolja, parmesan, persilja och rosmarin som passar utmärkt till ditt val av protein.
4 portioner
Tillagningstid: 35 minuter + koktid
DU BEHÖVER:
900 g potatis, skalad
100 g Parmesan, grovt riven
4 msk olivolja
1 knippe persilja, finhackad
Salt och peppar
Rosmarin till servering
GÖR SÅ HÄR:
1. Koka potatis mjuk och låt ånga av under papper.
2. Stompa potatisen grovt medans den är varm, vänd ned parmesan, olivolja, persilja, salt och peppar.
3. Servera med lite rosmarin på toppen!
Tyckte du om receptet? Klicka här för att se fler.
Du hittar de flesta produkter i vårt sortiment. Allt finns att köpa på Hemköp, Willys, Mathem, Tempo och City Gross.