Recept

Stompad potatis med parmesan, persilja och olivolja

Stompad potatis med en italiensk twist!  Grovt krossad potatis med olivolja, parmesan, persilja och rosmarin som passar utmärkt till ditt val av protein.

4 portioner
Tillagningstid: 35 minuter + koktid 

DU BEHÖVER:
900 g potatis, skalad 
100 g Parmesan, grovt riven
4 msk olivolja 
1 knippe persilja, finhackad 
Salt och peppar  
Rosmarin till servering  


GÖR SÅ HÄR:
1. Koka potatis mjuk och låt ånga av under papper.  

2. Stompa potatisen grovt medans den är varm, vänd ned parmesan, olivolja, persilja, salt och peppar.  

3. Servera med lite rosmarin på toppen! 
  

Tyckte du om receptet? Klicka här för att se fler.

Du hittar de flesta produkter i vårt sortiment. Allt finns att köpa på Hemköp, Willys, Mathem, Tempo och City Gross.