Recept!

Tortelloni med brynt salviasmör

Vad sägs om tortelloni med brynt salviasmör och rostade pinjenötter? Jättegott, vi vet! Med färdig tortelloni är det lekande lätt att känna sig som ett proffs med goda tillbehör. Receptet avser 4 portioner och har en tillagningstid på ca 10 minuter.

DU BEHÖVER:

1 paket vegansk tortelloni zucca & salvia
100 g smör (och extra till stekning)
Färsk salvia 
Ruccola
Pinjenötter

GÖR SÅ HÄR:

1. Bryn smöret i en kastrull och lägg ner salviabladen. Låt fräsa en stund innan du ställer smöret åt sidan. 
2. Rosta pinjenötter i en torr panna.
3. Smält en rejäl klick smör i en vid och djup panna och lägg i tortellonin.
4. Låt tortellonin få lite färg och häll sedan på ca 2 dl vatten så att det når ungefär halvvägs upp på knytena.
5. Koka tills tortellonin känns mjuk och häll av eventuellt restvatten.
6. Ringla över det brynta salviasmöret och toppa med pinjenötter och ruccola. Klart!

Tyckte du om receptet? Klicka här för att se fler.

Du hittar de flesta produkter i vårt sortiment. Allt finns att köpa på Hemköp, Willys och Tempo.