Nu är våra mejerivaror 100% svenska

Vi har sedan 2016 märkt vår mjölk med Från Sverige-symbolen. Den blågula ursprungsmärkningen gör det enkelt att se att produkten är producerad i Sverige och av svenska råvaror.

För oss är det viktigt att stötta det svenska lantbruket och mejerinäringen. Samtidigt vill vi möta den ökade efterfrågan och förväntan från kunder att kunna handla mer närproducerade produkter från Sverige. Därför har vi under de senaste fem åren jobbat hårt tillsammans med våra svenska mejerier för att garantera att alla våra mejerivaror ska produceras i Sverige på enbart svensk mjölk.

Genom stabila samarbeten och gemensamma åtgärder har vi anpassat vårt sortiment och produkter. Vi kan genom vårt svenska mejeri dessutom erbjuda en hög livsmedelskvalitet, god djuromsorg och låg användning av antibiotika.

Nu kan vi stolt berätta att hela vårt mejerisortiment bär Från Sverige-symbolen – allt ifrån vår mjölk, grädde och gräddprodukter som gräddfil, yoghurt och crème fraiche till smör och hela det laktosfria mejerisortimentet.

Gör ett garanterat bra val och välj vårt mejeri från Sverige. Du hittar det på bland annat Hemköp, Willys och Tempo.