Nyhet

Såhär tänker Hanna om sitt skafferi och urval

Hanna Göransson bloggar för Metro Mode och där delar hon med sig av vad hon tycker är hur bra som helst. Det är även under detta namn (@hurbrasomhelst) man hittar henne på Instagram. Hanna tror på att varje individ behöver hitta sitt eget välmående, vad som är det rätta bränslet för kropp och själ är väldigt individuellt. Att ge sin kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet, att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ är grundbultar för ett gott liv enligt Hanna. Under hösten 2014 släpptes hennes första kokbok, Friendly Food som handlar om mat utan gluten, raffinerat socker och mjölk. 

I samarbete med oss öppnar Hanna upp sitt skafferi och pratar om hur hon gör sitt urval. "Det viktigaste är att ha kyl, frys och skafferi fylld med inspirerande mat. Dels för att göra det lättillgängligt för mig och min sambo att äta gott som gör kroppen och själen glad, men också för att alltid kunna slänga ihop något gott att bjuda på när det kommer besök." 

Ur sitt skafferi lagade hon en underbar pastarätt med glutenfri ravioli toppad med ugnsrostade tomater, färsk basilika, valnötter, parmesan, citronzest, svartpeppar och olivolja. Som grädden på moset gjorde Hanna ett chokladbräck med jordnötssmör, torkad mango och cashewnötter. Mums! 

Läs mer om Hannas kloka ord och inspireras av hennes blogg och matlagning. Följ hennes färgglada instagramkonto.