nyhet

Såhär tänker Joahanna om sitt skafferi och urval

Johanna Bradford bor i Göteborg och driver en av Sveriges största bloggar om inredning och livsstil. Bloggen startades 2009 och uppdateras dagligen med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus, men Johanna delar även med sig av det som inspirerar henne, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Johanna driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

Vi teamade upp med Johanna för att prata med henne om hur hon gör sitt urval och vilka favoriter som gömmer sig i hennes skafferi. Till Johannas absoluta favoriter hör bland annat mandeldryck, frysta bär, granola, pesto, fullkornsbröd, olivolja, nöt- och russinmix, linspasta, choklad, kaffe och honung. 

"Jag köper alltid ekologiskt om det finns och det skadar ju inte att förpackningarna är så fina som Garants är". 

Bästa tipsen från Johanna är att blanda ihop en fräsch smoothie på mandeldryck och fryst mango om man inte hinner äta långa härliga frukostar. Passar lika bra som ett gott mellanmål. En smidig eko-middag gör man på linspasta, pesto rosso, olivolja, citron, färska örter och riven parmesan. Supergott och väldigt enkelt att göra om tiden inte räcker till. För att förhindra eventuella blodsockerfall stockar Joahnna oftast upp med nötter, torkad frukt eller choklad nära till hands. 

"Är kaffet slut hemma hos mig blir det kaos, därför ser jag alltid till att ha kaffe i mitt skafferi. Gärna ekologiskt och KRAV-märkt". 

Läs Johannas blogg och se fler bilder från hennes skafferi. Vill ni inspireras av hennes härliga Instagramkonto hittar ni henne under @johannabradford. 

Johanna Bradford