Stenugnsbaguette

Smaka vårt stenugnsbakade delibröd surdegsbaguette. Grädda brödet i mitten av ugnen i 10-12 minuter på 200 - 220°C.

  • Ingredienser
    VETEMJÖL, vatten, VETESURDEG 8,3%, jäst, salt, etylalkohol, VETEGLUTEN, mältat VETEMJÖL, mältat KORNMALTSEXTRAKT, mältat KORNMJÖL, inaktiverad jäst, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av SESAMFRÖ.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1032 kJ/ 243 kcal

    Fett 1 g

     varav mättat fett 0.3 g

    Kolhydrat 50 g

     varav sockerarter 2.6 g

    Fiber 2.1 g

    Protein 7.9 g

    Salt 1.3 g

  • Hållbarhet

    Du kommer väl ihåg att källsortera! Mig kastar du i plaståtervinningen.