Broccoli- och skinkpaj

Tarte Brocoli Jambon - en klassisk fransk paj med broccoli och skinka tillagad enligt franskt recept. Pajen är fryst. Går att tillagas i både ugn och mikrovågsugn. Bon appétit!

  • Ingredienser
    Fyllning: MJÖLK, kokt skinka (griskött, vatten, druvsocker, salt, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250)), broccoli, ÄGG, GRÄDDE, EMMENTALEROST (MJÖLK, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym), risstärkelse, modifierad majsstärkelse, solrosolja, salt, vitpeppar, muskot. Pajdeg: VETEMJÖL, rapsolja, vatten, ÄGG, potatisstärkelse, rismjöl, MJÖLK, druvsocker, salt, vitpeppar. Pajen innehåller 13% skinka och 13% broccoli. Kan innehålla spår av SELLERI och SENAP.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 198 kcal/ 828 kJ

    Fett 9.6 g

     varav mättat fett 2.5 g

    Kolhydrat 19 g

     varav sockerarter 3 g

    Fiber 1.1 g

    Protein 8.3 g

    Salt 0.94 g