Ost- och skinkpaj

Quiche Lorraine - en klassisk fransk paj med ost och skinka tillagad enligt franskt recept. Pajen är fryst. Går att tillagas i både ugn och mikrovågsugn. Bon Appétit!

  • Ingredienser
    Fyllning: MJÖLK, kokt skinka (griskött, vatten, druvsocker, salt, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250)), EMMENTALEOST (MJÖLK, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym), ÄGG, ÄGGULA, GRÄDDE, MOZZARELLAOST (MJÖLK, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym, surhetsreglerande medel (citronsyra)), risstärkelse, vitpeppar, muskot. Pajdeg: VETEMJÖL, rapsolja, vatten, ÄGG, potatisstärkelse, rismjöl, MJÖLK, druvsocker, salt, vitpeppar. Pajen innehåller 15% skinka och 14% ost. Kan innehålla spår av SOJA, VALNÖT, SELLERI och SENAP.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 247 kcal/ 1034 kJ

    Fett 14 g

     varav mättat fett 5 g

    Kolhydrat 18 g

     varav sockerarter 2.8 g

    Fiber 0.7 g

    Protein 12 g

    Salt 0.83 g