Fiskgratäng med dillsås 600 g

Två portioner fiskgratäng med dillsås lagat och klart. Gratängen innehåller potatismos, fiskfilé och dillsås. Tack för att du väljer fisk och skaldjur som uppfyller MSC:s internationella standard för ett välskött och uthålligt fiske. Tillsammans kan vi hjälpas åt att skydda fiskbestånden för framtiden.

  • Ingredienser
    Fiskgratäng med dillsås. Fisk 28%: Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* (Theragra chalcogramma). Potatismos 50%: Potatis, SKUMMJÖLK, GRÄDDE, SMÖR (GRÄDDE, mjölksyrakultur,salt), salt, emulgeringsmedel (E471, E450), antioxidationsmedel(askorbinsyra, E304, E223), smörarom, pepparextrakt, svartpepparextrakt. Sås 22%: Vatten, MATLAGNINGSGRÄDDE, modifierad majsstärkelse, SMÖR (GRÄDDE, mjölksyrakultur, salt), dill 0,3%, salt, citronpeppar (salt, kryddor, syra (citronsyra), potatisstärkelse, socker, lök, citronextrakt), pepparextrakt, dillarom. *Fiskade i Stilla Havet (FAO 67).
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 110 kcal/ 460 kJ

    Fett 3.3 g

     varav mättat fett 2.1 g

    Kolhydrat 13 g

     varav sockerarter 4.6 g

    Fiber 1 g

    Protein 6.9 g

    Salt 0.9 g

    Natrium 0.35 g