Färsk glutenfri ravioli ricotta spinaci

Färsk italiensk glutenfri ravioli fylld med mild ricotta och frisk spenat. Koktid 3 minuter.

  • Ingredienser
    RICOTTAOST24% (VASSLE, MJÖLK, salt), majsmjöl, vatten, ÄGG 9%. spenat 7%, glutenfri blandning (majsmjöl, vegetabiliskt protein, förtjockningsmedel (E415, guarkärnmjöl), vegetabilisk fiber), GRANA PADANO (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel (LYSOZYM (ÄGG)), MOZZARELLA (MJÖLK, löpe, salt), MASCARPONE (GRÄDDE, MJÖLK, surhetsreglerande medel (citronsyra)), ÄGVITA, potatisflingor (potatis, emulgeringsmedel (E471)), majsstärkelse, vegetabilisk fiber, salt, muskot.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 900 kJ/ 210 kcal

    Kolhydrat 26 g

    Fett 7.6 g

    Fiber 2.6 g

     varav sockerarter 0.8 g

    Protein 7.9 g

     varav mättat fett 5.4 g

    Salt 1 g