Färsk tortelli med körsbärstomater och mozzarella

Färsk italiensk tortelli fylld med körsbärstomater och mozzarella. Tillverkad med durumvete och färska ägg från frigående höns. Häll den färska pastan i kastrullen och låt koka i ca 4 minuter. Häll av vattnet och servera pastan. Buon Appetito!

  • Ingredienser
    DURUMVETEMJÖL, MOZZARELLA (MJÖLK, löpe, salt) 15%, RICOTTA (VASSLE, MJÖLK, GRÄDDE, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra, mjölksyra)), ÄGG från frigående höns 9%, tomatpuré, vatten, GRÄDDE, solrosolja, körsbärstomater 3%, STRÖBRÖD (VETEMJÖL, vatten, salt), ÄGGVITA, basilika, potatisflingor, VASSLEPULVER, tomatpulver, soltorkade tomater, socker, salt, extra virgin olivolja, peppar.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Protein 11 g

    Energi 240 kcal/ 1000 kJ

    Kolhydrat 27 g

    Fett 9.5 g

    Fiber 2.7 g

     varav sockerarter 3.1 g

     varav mättat fett 4.4 g

    Salt 1.5 g