RECEPT!

Fish and chips

Ett skepp kommer lastat med: En rätt för dig som är trött på att äta på tallrik, eller som har barn som gillar omväxling. Eller för dig som gillar friterad fisk, pommes och sås helt enkelt. Testa vår nya frasiga firre och ät på tidningspapper redan ikväll. 

4 portioner

DU BEHÖVER:

1 paket frasig firre à 4x120g
1 paket pommes strips
frysta svenska ärter
ekologisk salladsmix
ketchup, citron och dillmajonnäs till servering

GÖR SÅ HÄR:

1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Ta ut frysta ärter och tina genom att koka lätt på spisen.
3. Lägg den frysta fisken på en ugnsplåt och tillaga i ugnen i ca 25 minuter.
4. Häll ut frysta pommes stripes på en ugnsplåt och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter. Vänd runt då och då. Pommesen är klara när de fått en gyllene yta.
5. Servera fisk och pommes strips med ärter, citron, salladsmix, ketchup och dillmajonnäs.