Fish tacos med coleslaw, avokado, jalapeno och lime

Fish tacos med coleslaw

Tacos kan varieras i en oändlighet, och har du inte testat med gulskädda så måste du göra det! En krispig fish taco med enkel coleslaw som görs på lime aioli. Servera allt i tortillas med jalapeno, avokado och persilja. En fulländad tacomiddag! Fish tacos med coleslaw finns som köpklart recept på Hemköp.se

Portioner: 2 Tillagningstid: 30 min

Ingredienser:

  • 300 g gulskädda
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 st ägg
  • 2 msk ekologisk tacokrydda
  • 0,5 tsk salt
  • 5 dl panko
  • 1 l neutral olja till fritering
  • 1 st lime
  • Bladpersilja
  • Färsk jalapeno
  • 2 st avokado
  • Tortillabröd
  • Coleslaw
  • 200 g vitkål
  • 200 g rödkål
  • 220 g lime aioli
  • Salt och peppar

Tillagning: