Grillostburgare med beamajonäs - Siri Barjes recept

Grillostburgare är en favorit som går hem hos de flesta! Siri Barje gör sin burgare med en god majonäs som smaksätts med dragon, lök och vitvinsvinäger, alltså en beamajo! Lika god som dressing som att doppa pommesen i.

Portioner: 4 Tillagningstid: 30 min

Ingredienser:

  • 2 pkt grillost, i skivor
  • 1 msk ekologisk rapsolja
  • 4 st soft bun bröd
  • 2 st ekologiska tomater, skivade
  • 1 st rödlök, skivad
  • 0,5 dl snabbinläggning
  • 1 påse salladsmix
  • 1 påse djupfrysta pommes
  • 1 kruka ekologisk gräslök, fint hackad
  • 1 kruka ekologisk persilja, fint hackad
  • Beamajonäs:
  • 1 st ekologisk gul lök, fint hackad
  • 3 dl majonäs
  • 2 msk torkad dragon
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 tsk ekologisk vitvinsvinäger
  • Salt

Tillagning: