Pasta tagliatelle med salsicciaragu, parmesan och basilika

Pasta tagliatelle med salsicciaragu

Tagliatelle med salsicciaragu. En smakrik pastarätt som gärna får koka länge för att få fram de djupa och mustiga smakerna. Servera med färsk basilika och riven parmigiano reggiano för en god måltid.

Portioner: 4 Tillagningstid: 40 min

Ingredienser:

  • 500 g tagliatelle
  • 350 g färsk salsiccia
  • 2 msk olivolja
  • 2 st schalottenlökar
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 800 g hela skalade tomater
  • 1 tsk fänkålsfrön, malda
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vatten
  • 1 st tärning köttbuljong
  • 1 dl riven parmesan
  • chiliflakes
  • färsk basilika

Tillagning: