Laga mat och spara el

Pulled Pork Burger

Säg hejdå till 5 timmar i ugnen och hej till vår färdiga pulled pork. Tillsammans med krispig hamburgergurka och len avokado passar den utmärkt mellan fluffiga briochebröd.

Tips! Håller du hamburgerbrödet över ett stearinljus får du en krispig yta. (Se bara till att du befinner dig i vuxet sällskap och håller dig nära en vattenkran!)

4 portioner

DU BEHÖVER:

550 g Pulled Pork
200 g Hamburgerbröd
100 g Aioli
150 g Fryst avokado 
100 g Inlagd gurka
1 st Bifftomat
1 st Romansallat

GÖR SÅ HÄR:

1. Ta fram den frysta avokadon och låt den tina.

2. Skär rödlöken i tunna skivor och lägg i ett glas kallt vatten medan du förbereder resten av måltiden.

3. Massera pulled pork-köttet i påsen innan du öppnar den. Bearbeta ordentligt så att köttet finfördelas.

4. Blanda köttet med 2 matskedar av den medföljande barbequesåsen.

5. Servering: Bre generöst med aioli på både den nedre och övre delen av hamburgerbrödet. Lägg på salladsblad, en generös mängd pulled pork, hamburgergurka, avokado, skivad tomat och lök.

Dig in!

Klicka här för att beställa hem receptet på Mathem
Gå tillbaka till alla recept