Recept!

Rostad potatissallad

Man kan aldrig få för många sätt att variera potatis på. Här är ett som är perfekt efter midsommar, när du kanske badar i rester av kokt potatis. Hotta upp den i pannan och blanda med oliver, inlagd vitlök och färsk oregano! Receptet avser 4 portioner. 

DU BEHÖVER: 

400g kokt potatis
½ dl hackade kärnfria oliver
8 klyftor marinerad vitlök
Färsk oregano 
Skal och saft från 1 citron
Olivolja
Salt 

GÖR SÅ HÄR:

1. Rosta kokt potatis i olivolja tills den fått färg. Salta och lägg på ett serveringsfat.
2. Finhacka oliver och vitlök. Pressa över citron och blanda. 
3. Strö över olivblandningen på potatisen så att det blir jämnt fördelat. 
4. Ringla över olivolja och toppa med färsk oregano.

Tyckte du om receptet? Klicka här för att se fler.

Du hittar de flesta produkter i vårt sortiment. Allt finns att köpa på Hemköp, Willys och Tempo.