Vitlöksbaguetter 2-pack

Frysta vitlöksbaguetter fyllda med vitlökssmör. Grädda baguetterna direkt från frysen i förvärmd ugn, 200°C (180°C i varmlufts- ugn). Ta ut de frysta bröden ur påsen och lägg dem på en plåt med bakplåts- papper. Grädda dem mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills baguetterna är gyllenbruna och vitlökssmöret har smält. Färdiga att servera!

  • Ingredienser
    Baguette (VETEMJÖL, vatten, jäst, salt, RÅGMJÖL, mältat VETEMJÖL, VETEGLUTEN), vitlökssmör 19 % (SMÖR, lök, vitlök, salt, stärkelse (potatis och tapioka), persilja, syra (citronsyra), vitlöksarom). Kan innehålla spår av SOJA, SENAP och SESAM.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 302 kcal/ 1265 kJ

    Fett 13 g

     varav mättat fett 7.8 g

    Kolhydrat 38 g

     varav sockerarter 2.5 g

    Fiber 2.6 g

    Protein 6.9 g

    Salt 1.3 g