Ekologiska kidneybönor

Ekologiska torkade kidneybönor. Blötlägg de torkade bönorna i rikligt med vatten i ca 12 timmar. Lägg dem sedan i nytt vatten och tillsätt 1 tsk salt per liter vatten. Koka på svag värme under lock i ca 35 minuter. 1 dl torra bönor ger ca 2,5 dl kokta bönor. Garants ekomärkning talar om att en vara är ekologisk och ibland även KRAV-märkt. Vårt sortiment fylls hela tiden på med fler EKO-varor.

  • Ingredienser
    Torkade röda kidneybönor*. *Ekologisk råvara. Kan innehålla spår av GLUTEN.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1350 kJ/ 320 kcal

    Fett 1.1 g

     varav mättat fett 0.2 g

    Kolhydrat 46 g

     varav sockerarter 2.1 g

    Protein 23 g

    Salt 0.03 g

    Fiber 15 g