Färsk mezzelune med svamp och tryffel

Funghi Porcini e Tartufo. Färsk italiensk mezzelune fylld med svamp och tryffel. Tillverkad med durumvete och färska ägg från frigående höns. Häll den färska pastan i kastrullen och låt koka i ca 4 minuter. Häll av vattnet och servera pastan. Buon Appetito!

  • Ingredienser
    DURUMVETEMJÖL, ÄGG 11,2%, RICOTTA (VASSLE, MJÖLK, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra)), MOZZARELLA (MJÖLK, löpe, salt), champinjoner 6,8%, GRÄDDE, STRÖBRÖD (VETEMJÖL, vatten, salt), vatten, solrosolja, MASCARPONE (GRÄDDE, surhetsreglerande medel (citronsyra)), ÄGGVITA, karljohansvamp 1,3%, tryffel 0,8%, SKUMMJÖLK, salt, tryffelarom, vitlök, VETEMJÖL, persilja.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 800 kJ/ 190 kcal

    Fett 5.9 g

     varav mättat fett 2.9 g

    Kolhydrat 25 g

     varav sockerarter 1.6 g

    Protein 8.1 g

    Salt 0.5 g

    Fiber 2.3 g