Färsk tortelloni al formaggi

Färsk italiensk tortelloni. Fylld med ricotta, mozzarella och pecorino. Extra god med en mustig sås. Koka upp vatten och tillsätt önskad mängd salt. Häll den färska pastan i kastrullen och låt koka i ca 4 minuter. Häll av vattnet och servera pastan. Buon appetito!

  • Ingredienser
    DURUMVETEMJÖL, RICOTTA 14,7% (VASSLE, MJÖLK, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra)), ÄGG 12%, ströbröd (VETEMJÖL, vatten, salt), MOZZARELLA 5,8% (MJÖLK, löpe, salt), vatten, PECORINO 2,9% (MJÖLK, löpe, salt), VASSLE, solrosolja, HÅRDOST 0,6% (MJÖLK, löpe, salt), SMÖR, naturlig arom.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1200 kJ/ 290 kcal

    Fett 8.7 g

     varav mättat fett 1.8 g

    Kolhydrat 44 g

     varav sockerarter 3.1 g

    Fiber 2 g

    Protein 12 g

    Salt 0.7 g