Färsk tortelloni med svamp

Färsk italiensk tortelloni fylld med svamp. Gjord med färska ägg från frigående höns. Häll den färska pastan i kastrullen och låt koka i ca 5 minuter. Häll av vattnet och servera pastan. Buon Appetito!

  • Ingredienser
    DURUMVETEMJÖL, RICOTTA (VASSLE, MJÖLK, GRÄDDE, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra, mjölksyra)), ÄGG från frigående höns 12%, vatten, potatisflingor, karl johansvamp 4%, STRÖBRÖD (VETEMJÖL, vatten, salt), champinjon 3.6%, solrosolja, VASSLEPULVER, SMÖR, OSTPULVER, (OSTPULVER, VASSLEPULVER), persilja, salt, lök, arom, vitlök, olivolja, peppar, muskot.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 180 kcal/ 750 kJ

    Fett 4.3 g

     varav mättat fett 1.7 g

    Kolhydrat 27 g

     varav sockerarter 2 g

    Fiber 3.7 g

    Protein 5.9 g

    Salt 0.7 g