Färsk tortelloni ricotta spinaci

Tortelloni ricotta spinaci. Färsk italiensk tortelloni fylld med mild ricotta och frisk spenat. Tillverkad med durumvete och färska ägg från frigående höns. Häll den färska pastan i kastrullen och låt koka i ca 4 minuter. Häll av vattnet och servera pastan. Bon Appetito!

  • Ingredienser
    DURUMVETEMJÖL, RICOTTA 14,8% (VASSLE, MJÖLK, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra)), ÄGG 11,9%, spenat 10%, ströbröd (VETEMJÖL, vatten, salt), VASSLE, solrosolja, HÅRDOST 0,4% (MJÖLK, löpe, salt), naturlig arom, vatten, muskot
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1150 kJ/ 270 kcal

    Fett 6.7 g

     varav mättat fett 1.7 g

    Kolhydrat 45 g

     varav sockerarter 5.1 g

    Protein 11 g

    Salt 0.1 g

    Fiber 2 g