Danskt rågbröd

Låt oss presentera vårt danska rågbröd bakat med surdeg. Rikt på fibrer med 41% fullkorn.

  • Ingredienser
    VETEMJÖL, surdeg av FULLKORNSRÅGMJÖL17%, vatten, RÅGMJÖL12%, RÅGFLINGOR 8%, krossad RÅG 8%, socker, solrosfrön 3,8%, RÅGMALT, linfrön 2,8%, jäst, salt, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av ÄGG och MJÖLK. Andelen fullkorn är 26%, motsvarar 41% av torrvikten.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1189 kJ/ 284 kcal

    Fett 4.1 g

     varav mättat fett 0.5 g

    Kolhydrat 50 g

     varav sockerarter 9.1 g

    Fiber 7 g

    Protein 8 g

    Salt 1.1 g