Maltigt rågbröd

Låt oss presentera vårt rågbröd bakat med råg- och kornmalt. Ett fiberrikt bröd med 32% surdeg. Tack vare att det frysta brödet tinas i butik håller det sig fräscht längre och minskar svinn. Nyckelhålet gör det enklare att välja hälsosamt. Mindre och nyttigare fett, mindre socker och salt, mer kostfiber och fullkorn!

  • Ingredienser
    Surdeg av FULLKORNSRÅGMJÖL 32%, VETEMJÖL, FULLKORNSRÅGMJÖL 15%, vatten, fermenterat RÅGMALT 5,6%, potatisflingor, RÅGMJÖL, socker, KORNMALTEXTRAKT 3,4%, FULLKORNSVETEMJÖL, jäst, VETEGLUTEN, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), antioxidationsmedel (askorbinsyra). Andelen fullkorn är 35%, motsvarar 48% av torrvikten.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1157 kJ/ 277 kcal

    Fett 1.3 g

     varav mättat fett 0.1 g

    Kolhydrat 54 g

     varav sockerarter 4.5 g

    Fiber 8 g

    Protein 8.2 g

    Salt 0.9 g

  • Hållbarhet

    Vårt rågbröd är märkt med nyckelhålet som gör det enklare att välja hälsosamt. Mindre och nyttigare fett, mindre socker och salt, mer kostfiber och fullkorn! Du kommer väl ihåg att källsortera? Mig kastar du i plaståtervinningen.