Surdegsfrallor

Fyra portionsbröd bakade på surdeg av durumvete och groddade rågkorn.

  • Ingredienser
    VETEMJÖL, surdeg av DURUMVETEMJÖL 15%, vatten, groddade RÅGKORN 10%, VETEGLUTEN, DURUMVETEGRYN, RÅGMJÖL, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), jäst, VETEMALTMJÖL, KORNMALTEXTRAKT, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av MJÖLK.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 990 kJ/ 237 kcal

    Fett 1.4 g

     varav mättat fett 0.2 g

    Kolhydrat 46 g

     varav sockerarter 1.6 g

    Fiber 3.8 g

    Protein 8.3 g

    Salt 0.94 g

  • Hållbarhet

    Glöm inte att materialåtervinna mig! Jag sorteras som plastförpackning.