
Surdegsfrallor
Fyra portionsbröd bakade på surdeg av durumvete och groddade rågkorn.
-
IngredienserVETEMJÖL, surdeg av DURUMVETEMJÖL 15%, vatten, groddade RÅGKORN 10%, VETEGLUTEN, DURUMVETEGRYN, RÅGMJÖL, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), jäst, VETEMALTMJÖL, KORNMALTEXTRAKT, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av MJÖLK.
-
Näringsvärde
(per 100 g)
Energi 990 kJ/ 237 kcal
Fett 1.4 g
varav mättat fett 0.2 g
Kolhydrat 46 g
varav sockerarter 1.6 g
Fiber 3.8 g
Protein 8.3 g
Salt 0.94 g
-
Hållbarhet
Glöm inte att materialåtervinna mig! Jag sorteras som plastförpackning.