Torsk & algburgare

Burgare gjord på torsk och wakame alg med spännande smaker från det japanska köket. Fisken i burgaren kommer från ett MSC-certifierat hållbart fiske. Tillaga den frysta burgaren genom att steka på hög värme i ca 5-7 minuter tills den är genomstekt.

  • Ingredienser
    TORSK (Gadus Morhua)* 88%, wakame alg (Undaria pinnatifida) 4,8%, algfond (konbualg (Laminaria Japonica), vatten), rapsolja, salt, lökpulver, svartpeppar. Enstaka ben kan förekomma. *Fiskad med trål i FAO 27; Norska havet och Barents hav.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 412 kJ/ 99 kcal

    Fett 3.6 g

     varav mättat fett 0.3 g

    Kolhydrat 0.2 g

     varav sockerarter 0.1 g

    Protein 16 g

    Salt 0.7 g

  • Hållbarhet

    När du väljer fisk och skaldjur certifierat av MSC kan du känna dig trygg i att fisken är fångad med omtanke om havsmiljön. Ett bra val för både dig och miljön! Glöm inte att källsortera förpackningen som papper i materialåtervinningen.