Spenat- och chevrepaj

Tarte aux Fromages - en klassisk fransk ostpaj med ost av emmentaler och comté enligt franskt recept. Pajen är fryst. Går att tillagas i både ugn och mikrovågsugn. Bon appétit!

  • Ingredienser
    Fyllning: spenat 29%, GETOST 16% (tärnad GETOST (GETMJÖLK, syrningskultur, salt, animaliskt löpe), getost (getost GETMJÖLK, syrningskultur, mögelkultur, mikrobiellt ystenzym), vatten, salt)), CRÈME FRAICHE, MJÖLK, ÄGG, risstärkelse, VETEMJÖL, salt, vitpeppar. Pajdeg: VETEMJÖL, rapsolja, vatten, ÄGG, potatisstärkelse, rismjöl, MJÖLK, salt. Kan innehålla spår av SOJA, VALNÖT, SELLERI och SENAP.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1050 kJ/ 250 kcal

    Kolhydrat 18 g

    Fett 16 g

    Fiber 1.6 g

     varav sockerarter 2.1 g

    Protein 6.8 g

     varav mättat fett 6.9 g

    Salt 0.8 g