Spenat- och chevrepaj

Tarte aux Fromages - en klassisk fransk ostpaj med ost av emmentaler och comté enligt franskt recept. Pajen är fryst. Går att tillagas i både ugn och mikrovågsugn. Bon appétit!

  • Ingredienser
    Fyllning: spenat, GETOST (TÄRNAD GETOST (GETMJÖLK, syrningskultur, salt, animaliskt ystenzym), GETOST (GETOST (GETMJÖLK, syrningskultur, mögelkultur, koagulant), vatten, salt)), CRÈME FRAICHE (pastöriserad MJÖLK), MJÖLK, ÄGG, risstärkelse, VETEMJÖL, salt, pepparextrakt. Pajdeg: VETEMJÖL, rapsolja, vatten, ÄGG, potatisstärkelse, rismjöl, MJÖLK, druvsocker, salt, pepparextrakt. Kan innehålla spår av SENAP och SELLERI. Pajen innehåller 29% spenat och 16% getost.
  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1050 kJ/ 250 kcal

    Fett 16 g

     varav mättat fett 6.9 g

    Kolhydrat 18 g

     varav sockerarter 2.1 g

    Fiber 1.6 g

    Protein 6.8 g

    Salt 0.8 g

    Energi 1050 kJ/ 250 kcal

    Fett 16 g

     varav mättat fett 6.9 g

    Kolhydrat 18 g

     varav sockerarter 2.1 g

    Fiber 1.6 g

    Protein 6.8 g

    Salt 0.8 g