Recept!

Potatishattar!

Midsommarbordets gulligaste bidrag, potatis i hatt! Söta små färskpotatisar som kokats till perfektion. Dela dem sedan på mitten och toppa med créme fraiche och rom. Strössla över rödlök och dill. Klart!

4 portioner/12 st potatisar

DU BEHÖVER:

6 medelstora färskpotatisar
1 dl créme fraiche
50 g stenbitsrom
ekologisk dill
rödlök
salt

GÖR SÅ HÄR:

Börja med färskpotatisen och tvätta den ren. Koka upp vatten, salta och tillsätt potatis. Låt koka i ca 15-20 minuter tills den är mjuk. Låt sedan potatisen svalna innan den halveras. Bred på créme fraiche och klicka ut stenbitsrom. Toppa med finhackad rödlök och dill.

Tyckte du om receptet? Klicka här för att se fler.

Du hittar de flesta produkter i vårt sortiment. Allt finns att köpa på Hemköp, Willys, Tempo, Mathem och City Gross.