Laga mat och spara el

Prosciutto- och melonwrap

Håll dig borta från spisen med en enkel och snabb wrap där prosciutto och melon spelar huvudrollerna. Ihop med en kräm på fetaost och mascarpone blir det garanterat en lättlagad, smakrik och elfri middag.

4 portioner

DU BEHÖVER:
150 g Fetaost
3 msk Mascarpone
2 msk Parmesanost 
O,5 st Ekologisk citron
80 g Prosciutto
50 g Fryst basilika
4 st Tortillabröd
250 g Vaxbönor
1 st Cantaloupemelon
65 g Ruccolasallat
125 g Körsbärskvisttomater

GÖR SÅ HÄR: 

1. Tina vaxbönorna och tvätta citronen noggrant.

2. Feta- och mascarponekräm: Mosa fetaosten och blanda med mascarpone, finriven parmesan, finrivet citronskal och basilika.

3. Skär prosciutton i mindre bitar.

4. Skiva cocktailtomaterna och skär melonen i små kuber.

5. Servering: Bred ut feta- och mascarponekrämen på de fyra tortillabröden och toppa sedan med ruccola, tomater, vaxbönor, melon och prosciutto.

Rulla ihop och njut!

Klicka här för att beställa hem receptet på Mathem
Gå tillbaka till alla recept