Laga mat och spara el

Spaghetti med valnötssfärsås

Med en knaprig färs på valnötter och fräsch zucchinispaghetti rör du dig helt bort från spisen i denna elfria tappning av den klassiska vardagsrätten.

4 portioner

DU BEHÖVER:

3 st Zucchini
250 g Körsbärstomater
65 g Ruccola
1 dl Riven parmesanost
2 dl Keso

Valnötfärssås:
400 g Pastasås classico
1 dl Valnötter

GÖR SÅ HÄR:

1. Valnötsfärssås: Finhacka valnötterna till små bitar. Lägg över dem i en skål och blanda i pastasåsen.

2. Gör din zucchinispaghetti med en grönsakssvarv, osthyvel eller potatisskalare.

3. Servering: Lägg upp ruccola och zucchinispagettin på en tallrik. Häll över valnötsfärssåsen och servera med en klick keso, halverade cocktailtomater och riven parmesan.

Klicka här för att beställa hem receptet på Mathem
Gå tillbaka till alla recept