Recept!

Entrecote med syrlig salsa verde

Lägg en garanterat bra svensk entrecote på grillen! Vi har valt att servera vår med en syrlig och uppfriskande salsa verde.

4 portioner

DU BEHÖVER:

600 g entrecote
Salt, svartpeppar

SYRLIG SALSA VERDE:

1,5 dl bladpersilja
1 kruka basilika
3 msk kapris
2 vitlöksklyftor
1 tsk dijonsenap
2 msk citronsaft eller rödvinsvinäger
1 dl olivolja
salt och svartpeppar

GÖR SÅ HÄR:

Börja med salsa verden. Grovhacka bladpersilja, basilika, vitlök och kapris och mixa slät i en matebredare. Tillsätt dijonsenap, olivolja, citronsaft eller rödvinsvinäger och blanda. Smaka av med salt och svartpeppar.
Krydda köttet med salt och svartpeppar och grilla på vardera sida tills innertemperaturen är 58°C. Servera med en frisk sallad och klyftpotatis.