Entrecote med syrlig salsa verde
Lägg en garanterat bra svensk entrecote på grillen! Vi har valt att servera vår med en syrlig och uppfriskande salsa verde.
4 portioner
DU BEHÖVER:
600 g entrecote
Salt, svartpeppar
SYRLIG SALSA VERDE:
1,5 dl bladpersilja
1 kruka basilika
3 msk kapris
2 vitlöksklyftor
1 tsk dijonsenap
2 msk citronsaft eller rödvinsvinäger
1 dl olivolja
salt och svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Börja med salsa verden. Grovhacka bladpersilja, basilika, vitlök och kapris och mixa slät i en matebredare. Tillsätt dijonsenap, olivolja, citronsaft eller rödvinsvinäger och blanda. Smaka av med salt och svartpeppar.
Krydda köttet med salt och svartpeppar och grilla på vardera sida tills innertemperaturen är 58°C. Servera med en frisk sallad och klyftpotatis.
Tyckte du om receptet? Klicka här för att se fler.
Du hittar de flesta produkter i vårt sortiment. Allt finns att köpa på Hemköp, Willys, Tempo, Mathem och City Gross.