RECEPT!

Grillad Pitapizza

Grillad pitapizza? Javisst! Din vanliga pizzas lite enklare och lyxigare kusin kommer få varenda middagsgäst att ramla av stolen. Reglerna är enkla och du smaksätter precis hur du vill. Grunden för en lyckad pitapizza är det tunna brödet, sedan brer du på en sås du gillar och toppar med dina favoriter. I vårt recept använder vi våra orientaliska bröd.

DU BEHÖVER:

Orientaliskt bröd
Crème fraîche
Pesto eller tapenade classico
Parmigiano-reggiano 30 månader 28%
Butternutpumpa
Pinjenötter
Pekannötter

GÖR SÅ HÄR:

Börja med att skala och urkärna pumpan som du sedan hyvlar tunt med mandolin. Ta fram ett bröd och bre på crème fraîche. Strö sedan över riven parmigiano och toppa pizzan med pumpa, pinjenötter och pekannötter. Avsluta med att klicka ut tapenade och ringla över lite vitlöksolja och flingsalt efter smak. Släng på grillen så har du en garanterat god och spröd pizza klar på nolltid!