Ett garanterat bra urval

Vi tror inte på att göra någonting halvhjärtat. Det är därför vi alltid börjar från grunden när vi tar fram en produkt. I råvaran. Hur tas den fram? Var i världen görs det på bäst sätt? Mäter den sig med resten av Garantfamiljen? När vi väl valt ut en råvara testas den noggrant av kräsna smaklökar innan den får chans att platsa i vårt skafferi. Så vare sig du väljer mjölk från Sverige, pasta från Italien eller honung från Östergötland, vet du alltid att de är framtagna med hjärta och en genuin glädje för matlagning. Att välja Garant i butikshyllan är att välja garanterat god och bra mat, för vi har redan gjort urvalet åt dig.

Det senaste om Garants skafferi

 • 15 AUG 2019

  Titta, lukta & smaka!

  I Sverige slängs 45 kg ätbar mat och dryck per person och år i onödan. Du skulle kunna spara upp till 6000kr/år om du åt upp det du handlat istället för att slänga och köpa nytt.

  Läs mer om nyheten
 • 27 FEB 2019

  Testa våra 16 färska grönsaks- och rotfruktsmixer som underlättar matlagningen i din vardag

  Med våra nya mixer erbjuder vi ett fräscht, spännande och inspirerande sortiment av fint skurna rotfrukter, kolmixer och wokmixer!

  Läs mer om nyheten
 • 29 OKT 2018

  Nu byter vi ut våra förpackningar på färskkorv och nötkött för att minska plastmängden

  De nya förpackningarna ger ökad hållbarhet till produkten och hjälper till att minska matsvinnet.

  Läs mer om nyheten

Reklamera?

Vi vill att alla som handlar Garant ska fortsätta handla våra produkter. Är det fel på en vara eller levde den inte upp till förväntningarna? Hör av dig och berätta. Vi tar emot din reklamation via Axfoods reklamationsformulär. 

Tryck här för att komma vidare till reklamationsformuläret på axfood.se

Här hittar du oss

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Garant ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker garantskafferiet.se, använder våra tjänster och kontaktar oss via våra formulär och/eller i sociala medier.

Läs vår integritetspolicy här
Visa mer