Ett garanterat bra urval

Vi tror inte på att göra någonting halvhjärtat. Det är därför vi alltid börjar från grunden när vi tar fram en produkt. I råvaran. Hur tas den fram? Var i världen görs det på bäst sätt? Mäter den sig med resten av Garantfamiljen? När vi väl valt ut en råvara testas den noggrant av kräsna smaklökar innan den får chans att platsa i vårt skafferi. Så vare sig du väljer mjölk från Sverige, pasta från Italien eller honung från Östergötland, vet du alltid att de är framtagna med hjärta och en genuin glädje för matlagning. Att välja Garant i butikshyllan är att välja garanterat god och bra mat, för vi har redan gjort urvalet åt dig.

Det senaste om Garants skafferi

 • 27 FEB 2019

  Nu plastbantar vi våra juicer och sparar upp till 5,5 ton plast per år

  Nu kan vi berätta att mängden plast i våra enlitersflaskor med juice minskar samtidigt som korkarna blir enklare att materialåtervinna när färgen tas bort. Under ett år kan ca 5,5 ton plast sparas!

  Läs mer om nyheten
 • 31 OKT 2019

  Urban Table!

  I oktober hade vi den stora äran att tillsammans med Heja Livet och Urban Deli presentera det nya konceptet Urban Table. Detta landade i tre inspirerande kvällar där det bjöds på matlagning från rika kulturer. Klicka in för att läsa mer om initiativet och ta del av färgstarka recept.

  Läs mer om nyheten
 • 26 SEP 2019

  Vårt nya frukostsortiment!

  Garant strävar alltid efter att utveckla och förbättra sortimentet för att kunna erbjuda variation och innovation i nya smakupplevelser. Som en del av detta lanserar vi nu vårt nya frukostsortiment av hälsosamma och smarriga müsli och granola för alla smaklökar. 

  Läs mer om nyheten

Reklamera?

Vi vill att alla som handlar Garant ska fortsätta handla våra produkter. Är det fel på en vara eller levde den inte upp till förväntningarna? Hör av dig och berätta. Vi tar emot din reklamation via Axfoods reklamationsformulär. 

Tryck här för att komma vidare till reklamationsformuläret på axfood.se

Här hittar du oss

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Garant ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker garantskafferiet.se, använder våra tjänster och kontaktar oss via våra formulär och/eller i sociala medier.

Läs vår integritetspolicy här
Visa mer