Garanterat bra!

Vi tror inte på att göra någonting halvhjärtat. Det är därför vi alltid börjar från grunden när vi tar fram en produkt. I råvaran. Hur tas den fram? Var i världen görs det på bäst sätt? Mäter den sig med resten av Garantfamiljen? När vi väl valt ut en råvara testas den noggrant av kräsna smaklökar innan den får chans att platsa i vårt skafferi. Så vare sig du väljer mjölk från Sverige, pasta från Italien eller honung från Östergötland, vet du alltid att de är framtagna med hjärta och en genuin glädje för matlagning. Att välja Garant i butikshyllan är att välja garanterat god och bra mat, för vi har redan gjort urvalet åt dig.

Det senaste om Garants skafferi

 • Sojafria ägg från frigående höns utomhus

  Vi på Garant vill alltid bidra till en mer hållbar produktion och konsumtion av mat. Därför har vi sökt efter ett mer hållbart foder till vår äggproduktion. Resultatet är ett sojafritt foder som till största del tillverkas i Sverige eller Europa. Idag kommer alla våra ägg från frigående höns utomhus från hönor som äter sojafritt foder.  

  Läs mer
 • Fairtrade-bananer för en framtid med hållbara villkor

  Varje gång du handlar Fairtrade-märkta bananer kan du känna dig trygg i att människan bakom produkten behandlats med rättvisa och att bananen tagits fram på ett hållbart och humant sätt. Alla Fairtrade-certifierade producentorganisationer får en Fairtrade-premie vid försäljningen av råvaran som används till att förbättra livskvaliteten och lokalsamhället både socialt och ekonomiskt. Här berättar vi mer om några av de betydande premie-projekt som har förändrat liv och som vi är lite extra stolta över.

  Läs mer
 • 4 MAJ 2020

  Nyhet Barista havredryck!

  Äntligen är den här, vår Barista havredryck. Extra krämig och god att ha i kaffet. Klicka in för att läsa mer om vår goda nyhet.

  Läs mer om nyheten

Reklamera?

Vi vill att alla som handlar Garant ska fortsätta handla våra produkter. Är det fel på en vara eller levde den inte upp till förväntningarna? Hör av dig och berätta. Vi tar emot din reklamation via Axfoods reklamationsformulär. 

Tryck här för att komma vidare till reklamationsformuläret på axfood.se

Här hittar du oss

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Garant ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker garantskafferiet.se, använder våra tjänster och kontaktar oss via våra formulär och/eller i sociala medier.

Läs vår integritetspolicy här
Visa mer