Garanterat bra!

Vi tror inte på att göra någonting halvhjärtat. Det är därför vi alltid börjar från grunden när vi tar fram en produkt. I råvaran. Hur tas den fram? Var i världen görs det på bäst sätt? Mäter den sig med resten av Garantfamiljen? När vi väl valt ut en råvara testas den noggrant av kräsna smaklökar innan den får chans att platsa i vårt skafferi. Så vare sig du väljer mjölk från Sverige, pasta från Italien eller honung från Östergötland, vet du alltid att de är framtagna med hjärta och en genuin glädje för matlagning. Att välja Garant i butikshyllan är att välja garanterat god och bra mat, för vi har redan gjort urvalet åt dig.

Det senaste om Garants skafferi

 • Ugnsbakad tempeh

  Tempeh är en traditionell indonesisk maträtt som passar utmärkt som god och mättande proteinkälla. Det här receptet bjuder på ugnsbakad tempeh med asiatiska smaker. Garanterat gott!

  Läs mer
 • 13 JAN 2020

  QuizRR för en hållbar leverantörskedja

  2015 inledde vi tillsammans med vår ägare Axfood ett CSR-arbete i samarbete med svenska företaget QuizRR. Genom samarbetet arbetar vi för att stärka hållbarhetsarbetet i våra globala leverantörskedjor. Nu kommer vår första QuizRR-produkt, Tamari soja!

  Läs mer om nyheten
 • 27 FEB 2019

  En garanterat bra plastnyhet!

  Vi plastbantar våra färska ekologiska örter genom att byta ut krukor och tråg till materialåtervinningsbar plast. På ett år kan vi spara upp till 18 ton plast.

  Läs mer om nyheten

Reklamera?

Vi vill att alla som handlar Garant ska fortsätta handla våra produkter. Är det fel på en vara eller levde den inte upp till förväntningarna? Hör av dig och berätta. Vi tar emot din reklamation via Axfoods reklamationsformulär. 

Tryck här för att komma vidare till reklamationsformuläret på axfood.se

Här hittar du oss

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Garant ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker garantskafferiet.se, använder våra tjänster och kontaktar oss via våra formulär och/eller i sociala medier.

Läs vår integritetspolicy här
Visa mer