Garanterat genomtänkt!

Att ta fram matvaror kan kännas enkelt, men kvalitet kräver sitt arbete och vår process kan ibland ta flera år. Vårt mål är att bli folkets garant för bra mat. Med det menar vi mat som är bra för dig, din plånbok och för omvärlden. För att nå dit krävs hårt arbete och stort engagemang – i varenda produkt. Vi är i ständig rörelse och nöjer oss inte med det vi har. Vi ställer höga krav. Och inte bara krav på att maten ska smaka bra utan även höga krav genom hela vår process från idé till produkt på hyllan. Det kallar vi för garanterat genomtänkt. För det är precis det vi gör, varje dag.

REKLAMERA?

Vi vill att alla som handlar Garant ska fortsätta handla våra produkter. Är det fel på en vara eller levde den inte upp till förväntningarna? Hör av dig och berätta. Vi tar emot din reklamation via Axfoods reklamationsformulär. 

Tryck här för att komma vidare till reklamationsformuläret på axfood.se

INTEGRITETSPOLICY

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Garant ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker garantskafferiet.se, använder våra tjänster och kontaktar oss via våra formulär och/eller i sociala medier.

Läs vår integritetspolicy här

Här hittar du oss

Visa mer