Garanterat bra!

Vi tror inte på att göra någonting halvhjärtat. Det är därför vi alltid börjar från grunden när vi tar fram en produkt. I råvaran. Hur tas den fram? Var i världen görs det på bäst sätt? Mäter den sig med resten av Garantfamiljen? När vi väl valt ut en råvara testas den noggrant av kräsna smaklökar innan den får chans att platsa i vårt skafferi. Så vare sig du väljer mjölk från Sverige, pasta från Italien eller honung från Östergötland, vet du alltid att de är framtagna med hjärta och en genuin glädje för matlagning. Att välja Garant i butikshyllan är att välja garanterat god och bra mat, för vi har redan gjort urvalet åt dig.

Det senaste om Garants skafferi

 • Nyhet! Juicy vegan burger & Vegan sausage

  Spana in våra nyheter Juicy vegan burger och Vegan sausage. Produkterna är grovmalna, gjorda på ärta och svamp och garanterat goda att steka eller grilla.

  Läs mer
 • Våra utehöns går tillfälligt inomhus

  Våra svenska utehöns går tillfälligt inomhus för att skyddas från rådande fågelinfluensa. Hönorna äter samma sojafria foder som vanligt och äggen är precis lika goda. För att du som konsument ska känna dig trygg i vad du väljer i butik har vi därför valt att sälja våra ägg i en tillfällig ask som markerar förändringen.

  Läs mer
 • Nyttan av Fairtrade-premien för odlare i Eswatini

  Garants rörsocker är mer än bara den goda, gyllenbruna ingrediens vi använder i bakning och matlagning. Vad som utmärker vårt rörsocker är att råvaran är inköpt inom ramen för Fairtrades-premieprogram – vilket innebär att odlare och anställda i samhällen i Eswatini får en chans till att utveckla vardagen både socialt och ekonomiskt.

  Läs mer

Reklamera?

Vi vill att alla som handlar Garant ska fortsätta handla våra produkter. Är det fel på en vara eller levde den inte upp till förväntningarna? Hör av dig och berätta. Vi tar emot din reklamation via Axfoods reklamationsformulär. 

Tryck här för att komma vidare till reklamationsformuläret på axfood.se

Här hittar du oss

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Garant ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker garantskafferiet.se, använder våra tjänster och kontaktar oss via våra formulär och/eller i sociala medier.

Läs vår integritetspolicy här
Visa mer