Skeva skivor – ett svinnsmart samarbete med Willys

Vi på Garant vill inspirera och leda vägen inom hållbar mat och vi tror därför på att bra mat förtjänar att hamna i magen. Matsvinn är en viktig fråga hos oss. Därför arbetar vi aktivt med att ta fram nya, hållbara förpackningar och produkter för att kunna använda mer av råvarorna och minska svinn i hemmen. Tillsammans med våra vänner på Willys har vi sett till att göra något bra av bitarna och skivorna som blir över när man gör smörgåspålägg. Vi kallar det för Skeva skivor.

När våra pålägg med kött från Sverige skivas till jämna, fina skivor för dig att ha på smörgåsen uppstår det spill – som kort och gott är bitar eller ojämna skivor som i vanliga fall slängs bort. Nu packar vi de ojämna bitarna av vår skinka, bog och pastrami under Willys Svinnsmart. Produkterna är såklart lika goda som alltid och går utmärkt att ha på smörgåsen och som topping på pizza och sallader.

Gör ett garanterat bra val och välj våra Skeva skivor – ett svinnsmart alternativ som gör gott både för dig, din plånbok och miljön. Du hittar Skeva skivor på Willys.

Är du nyfiken på att veta mer? Klicka här för att läsa om initiativet på Willys.se