Garant presenterar: falukorven

Falukorv. Folkkär och älskad av många. Men för att vara ett av de mest klassiska matfenomen vi har på det svenska middagsbordet är falukorven oförtjänt experimenterad med.  
 
Vi vet att falukorvens möjligheter är lika oändliga som goda.  Med våra recept vill visa att det finns många sätt att äta svenskt och samtidigt ta ut svängarna i köket. Därför har vi på Garant tagit hjälp av Falukorvsexperten Magnus, som vi faktiskt vågar påstå lagar garanterat mest falukorv i hela Sverige.  
 
Genom att lyfta in falukorven i olika kök, addera nya smaker och tillagningssätt har vi tagit fram 10 recept för dig att upptäcka alla möjligheter som det innebär. Falukorvsceviche, Porchetta con falukorv eller Falukorvsbullar med mos. Ja du läste rätt, hitta ditt nya favoritrecept här! 

LÄR KÄNNA FALUKORVSINFLUENCERN MAGNUS!

Namn: Magnus Grönvall.
Bor: Malmö. 
Gör: Experimenterar med alla sorters maträtter, 
fast med falukorv som protein. 
Favoriträtt med falukorv: Falukorvsceviche. 
Följ: @mestfalukorv

Magnus ikon röd .png

Falukorvsdumplings

Ta del av hela receptet här!

Upptäck vår svenska falukorv

Hos oss kan du välja mellan fyra olika sorters falukorv. Likheterna är många, såsom den klassiska formen och den goda kryddblandningen av ingefära, vitpeppar och lök. Vissa även smaksatta muskotblomma, koriander och paprika. All vår falukorv har tillverkats i Sverige med kött från svenska gårdar.

425 sätt att äta svenskt!

Vi vet att det finns många sätt att äta svenskt - 425 sätt för att vara exakt. Oavsett om du föredrar falukorv eller falafel ger våra produkter oändliga möjligheter att laga garanterat bra mat med svenskt ursprung. Vi kallar det för 425 sätt att äta svenskt och hoppas att du kommer hitta just din svenska favorit.

Spana in alla våra svenska produkter.